Vaillant

VAILLANT

 

Heb je problemen met je Vaillant CV ketel en/of installatie? Krijg je te kampen met een storing of defect onderdeel ? Na verloop van tijd gaan slecht onderhouden verwarmingsketels & cv-installaties, zelfs deze van Vaillant, mankementen vertonen. Wij bij Stan Vermassen hebben een jarenlange ervaring met Vaillant toestellen en helpen je graag verder met vakkundig advies en professionele hulp.

Vaillant

Of het nu gaat om een onderhoud, herstelling of vervanging van je Vaillant ketel, onze teams staan steeds voor je klaar!

Vaillant Service

Onze Vaillant Service technici zijn opgeleid om alle toestellen te herstellen en te onderhouden.

Vaillant onderhoud

Een regelmatig onderhoud is verplicht voor elke Vaillant CV ketel tussen 20 kW tot en met 100 kW, met een onderscheid in gasketels en mazoutketels. Na het Vaillant onderhoud van je CV ketel bezorgen wij je een verbrandingsattest en een reinigingsattest.

Vaillant Foutcode

Heeft u vragen over uw Vaillant CV ketel en -installatie? Worstelt u met een storing of beschadiging van componenten? Slecht onderhouden verwarmingsketels & cv-installaties beginnen na verloop van tijd gebreken te vertonen. We schetsen de meest voorkomende problemen met mazoutketels en gasketels en wat u kunt doen. Als u geen Vaillant foutcode kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze Vaillant Service of vul het online contactformulier in.

Vaillant installateur

Stan Vermassen is de Vaillant-installateur voor de regio Antwerpen. Voor professionele installatie, onderhoud of reparatie van uw Vaillant CV ketel kunt u ons te allen tijde bellen voor de volgende gemeenten:

Herstelling Vaillant CV Ketel

Als uw Vaillant CV ketel niet meer goed werkt, kunt u natuurlijk vertrouwen op onze experts van Stan Vermassen, die ervoor zorgen dat uw Vaillant condensatieketel of een ander type cv-ketel correct wordt gerepareerd. De meest voorkomende verwarmingsproblemen houden verband met een defect in de ketel, de centrale verwarming met randapparatuur (ketel / warmtepomp / geiser ...), verwarmingselementen (radiatoren, convectoren ...) en de rookuitlaat (schoorsteen). , De meest kwetsbare onderdelen van de ketel voor slijtage en defecten in de ketel zijn de warmtewisselaar, de driewegklep, het expansievat, de ontstekingspen, de ventilator, de printplaat, de afdichting, de motor, enz., Wanneer blijkt dat de herstelling van bepaalde onderdelen van uw Vaillant CV ketel onvoldoende resultaat biedt, moeten deze stukken worden vervangen.

Oude Vaillant ketel vervangen door een nieuwe gascondensatieketel

De efficiëntie van de boiler neemt in de loop van de tijd af, wat ook invloed kan hebben op uw portemonnee. Daarom is het een verstandige investering om de oude Vaillant ketel te vervangen door een nieuwe gascondensatieketel.

Mogelijkheden voor een nieuwe gascondensatieketel?

Een gewone HR-ketel voldoet in de meeste gevallen niet meer aan de strengere eisen voor verwarmingssystemen wanneer de cv ketel wordt vervangen. Daarom is een condensatieketel een populaire keuze. Dit type cv ketel kan op mazout of aardgas draaien. De stoom uit de rookgassen wordt gecondenseerd in condensatieketels, zodat een deel van de energie wordt teruggewonnen.

Mogelijkheden voor een nieuwe warmtepomp?

Uw boiler vervangen door een warmtepomp is een zeer milieuvriendelijke optie. Dit komt omdat warmtepompen een groot deel van de benodigde energie uit de omgeving onttrekken, zoals water, lucht of aarde. In vergelijking met conventionele ketels verbruiken ze daarom veel minder energie. Bent u op zoek naar een professional voor het installeren van een warmtepomp?

Mogelijkheden voor een nieuwe zonneboiler?

Een andere milieuvriendelijke optie is de zonneboiler. Een Vaillant Zonneboiler genereert via zonlicht (lees zonnepanelen) energie om het sanitair water op te warmen. Je kan een zonneboiler echter ook gebruiken voor de centrale verwarming aan de hand van een combisysteem, dat zowel een voorraadvat als een cv-brander heeft. . U kunt echter ook een zonneboiler gebruiken voor centrale verwarming op basis van een combinatiesysteem met een opslagtank en een cv-brander.

Wat kost het om je oude ketel te vervangen door een nieuwe?

De prijzen van de basismodellen van condensatieketels liggen rond de 1700 euro, maar voor ketels met een hoger rendement of hogere output kunnen ze tot 4000 euro of meer bedragen. De prijs van warmtepompen is afhankelijk van het type en varieert tussen 4000 en 15000 euro. Een zonneboiler voor een huis met 4 personen kost 4000 tot 6000 euro. U hebt vaak recht op een premie voor het installeren van een van deze opties. zodat de investering nog sneller wordt terugverdiend. Merk op dat het verwijderen van de oude ketel en de installatie van het nieuwe verwarmingssysteem tot extra kosten kunnen leiden. Als u uw oude Vaillant ketel wilt vervangen en een specialist wilt inschakelen, zijn wij bij Stan Vermassen 24 uur per dag beschikbaar om u de oplossing te bieden.