JUNKERS SERVICE

 

Bosch verwarmingsketels bieden efficiënte verwarming van jouw woning en werken bovendien uiterst energiezuinig. De betere investering gezien topkwaliteit voor weinig geld... Maar hoe draag je voldoende zorg voor deze investering ? Je wil toch dat je aankoop doorheen de jaren op topniveau blijft presteren ... En net daarom bieden wij jou onze vakkennis aan. Het vertrouwen op ons vakmanschap hebben wij nog nooit beschaamd bij onze klanten. Wij zijn dé Junkers Service specialist van Antwerpen.

Expert Vermassen en 25j vakman garandeert jou een perfect uitgevoerd, regelmatig onderhoud van u verwarmingsinstallaties – op mazout én op gas.

Junkers Service

Heb je een probleem met je boiler of CV ketel ? Met onze Junkers Service Dienst word je snel en professioneel geholpen. Door onze jarenlange ervaring met de toestellen van bosch ben je zeker dat het onderhoud en de herstelling van je CV ketel of condensatieketel wordt uitgevoerd door een erkende vakman met de vereiste kwalificaties en geniet je snel opnieuw van je comfortabele verwarming en sanitair warm water, dit binnen Groot Antwerpen.

Wat biedt onze Servicedienst voor jou?

Wat biedt onze Servicedienst voor jou ? Bij Loodgieter Vermassen geniet je van een veilig en goedwerkend verwarmingstoestel.Wij kijken je toestel vakkundig na en zorgen ervoor dat het onderhoud correct uitgevoerd wordt.

Vandaag gebeld en hersteld bij expert vermassen. Onze technici zijn opgeleid om elk toestel te herstellen en te onderhouden.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier