Junkers Service

JUNKERS SERVICE

 

Junkers verwarmingsketels bieden efficiënte verwarming van jouw woning en werken bovendien uiterst energiezuinig. De betere investering gezien topkwaliteit voor weinig geld... Maar hoe draag je voldoende zorg voor deze investering ? Je wil toch dat je aankoop van een Junkers doorheen de jaren op topniveau blijft presteren ... En net daarom bieden wij jou Junkers Service aan. Het vertrouwen op ons vakmanschap hebben wij nog nooit beschaamd bij onze klanten. Wij zijn dé Junkers Service specialist van Antwerpen.

Stan Vermassen garandeert jou voor een perfect uitgevoerd, regelmatig onderhoud van Junkers verwarmingsinstallaties – op mazout én op gas.

Junkers Service

Heb je een probleem met je boiler of CV ketel van Junkers? ? Met onze Junkers Service Dienst wordt u snel en professioneel geholpen. Door onze jarenlange ervaring met de toestellen van Junkers ben je zeker dat het onderhoud en de herstelling van je Junkers CV ketel of condensatieketel wordt uitgevoerd door een erkende vakman met de vereiste kwalificaties en geniet je snel opnieuw van je comfortabele verwarming en sanitair warm water, dit binnen Groot Antwerpen.

Wat biedt Junkers Service voor jou?

Wat biedt Junkers Service voor jou ? Met Junkers Service geniet je van een veilig en goedwerkend verwarmingstoestel.Wij kijken je toestel vakkundig na en zorgen ervoor dat het onderhoud correct uitgevoerd wordt. Met Junkers Service garandeert Stan Vermassen een snelle interventie van één van onze techniekers.