Installateur Sanitair

INSTALLATEUR SANITAIR

 

Bij Stan Vermassen helpen wij u graag verder met installatie en onderhoud van sanitair en leidingen, dit met hoogkwalitatieve en duurzame materialen voor zowel nieuwbouw als renovaties! Door te kiezen voor een ervaren installateur van sanitair, kan u rekenen op de jarenlange ervaring van onze specialisten installatie sanitair. Stan Vermassen is uw partner installateur sanitair bij uitstek.

Installateur sanitair

Als uw specialist- loodgieter en installateur sanitair zorgen wij voor een vakkundige plaatsing van uw toilet, douche, ligbad, wastafel en badmeubel. Ook de installatie van een handdoekradiator, het aanleggen van leidingen en het tegelwerk verzorgen wij uitstekend voor u. Correct en binnen de afgesproken tijd, wordt uw droombadkamer realiteit ! Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Spectaculair sanitair

Relax een bad nemen of toch liever een verkwikkende douche? Wij van Stan Vermassen zorgen voor uw complete badkamerinstallatie, sanitaire installatie en waterbehandeling. Als erkend installateur -loodgieter sanitair, plaatsen, herstellen, of onderhouden we uw sanitaire installaties. Mede door ons advies bij de keuze voor een sanitaire installatie of badkamerinrichting, lijkt uw sanitair meer dan ooit spectaculair ...

Wat is een installateur sanitair?

Wat is een installateur sanitair en wat mag of moet u van hem verwachten ?

Hij kent alles van sanitair: van monteren tot bevestigen, maar ook het plaatsen. Hij beheerst alle traditionele technieken aan, maar volgt de nieuwste technologieën op de voet. Daarnaast kent hij alles over materialenkennis, planlezen en plantekenen. Ook kostprijsberekening, veiligheid en werkorganisatie komen aan onontbeerlijk, zodat hij of zij de klanten correct, veilig en efficiënt kan helpen.

Als installateur is het tevens van groot belang dat je je klant correct kunt adviseren over de verschillende keuzemogelijkheden. Kunnen ontwerpen, berekenen en dimensioneren van sanitaire installaties.