Radiator

RADIATOR

 

Wij Loodgieter Antwerpen Stan Vermassen dragen zorg voor jouw radiator. Aansluiting, vervanging en ontluchten, jouw radiator is bij ons in goede handen. Wat betreft het plaatsen zullen wij je door het beslissingsproces leiden of met andere woorden je helpen met wat, wanneer, hoe en waar.

Radiator

Soms wil je de radiator vervangen voor een type met meer capaciteit of heb je een nieuwe radiator nodig met een strakker design. Wil je de radiator vervangen door een ander model of de radiator verplaatsen? Houd er rekening mee dat je dan ook de leidingen moet aanpassen. Wil je een radiator met meer capaciteit ? Hoe sluit de de radiator aan ? Hoe ontlucht je een radiator ? Wij leveren je stappenplannen om jou te helpen en staan uiteraard altijd klaar oom je te helpen met raad en assistentie.

Radiator aansluiten

Wij bij Stan Vermassen Loodgieter Antwerpen staan klaar voor het aansluiten van uw radiator. Onze jarenlange ervaring leert ons dat er heel veel zaken komen bij kijken zoals welk type radiator, welke aansluiting en hoeveel berekend vermogen ... Schakel daarom een vakman in en vermijd mogelijke frustraties en ellende. Wij bij Stan Vermassen Loodgieter Antwerpen staan klaar om op vakkundige wijze uw radiatoren aan te sluiten.

Radiator plaatsen

Wij zullen je een overzicht geven van waar je zoal een radiator kan plaatsen. Zoals je zal merken, komt er heel wat bij kijken om radiatoren juist te positioneren . Een juiste positionering van de radiatoren zal het het energieverlies aanzienlijk reduceren. Wij van Stan Vermassen, dé referentie als professionele verwarmingsinstallateur,staan voor je klaar om uw samen met je jouw (toekomstige) woning te overlopen en een positionering analyse te maken.

Radiator vervangen

Je radiator vervang je natuurlijk wanneer deze versleten, stuk of beschadigd is. Maar ook bij een renovatie kan je ervoor kiezen een nieuwe radiator te plaatsen. Zo past een handdoekradiator beter in je badkamer als een klassieke radiator. Je kan de radiator dus vervangen voor esthetische overwegingen. Zoals eerder aangehaald is het ook een mogelijkheid je radiator te vervangen wanneer je een kamer een nieuwe functie hebt gegeven waardoor de oude radiator niet meer voldoende warmte genereert voor de ruimte.

In dit stappenplan lees je welke gereedschappen je nodig hebt en hoe je zelf je radiator kunt vervangen.

Radiator ontluchten

Wij zullen je uitleggen waarom je een radiator moet ontluchten en vooral wanneer en hoe ? Het lijkt allemaal eenvoudig en dat is het eigenlijk ook. Stan Vermassen Loodgieter Antwerpen 24 uur staat klaar om jou verder advies te geven of indien nodig verder te helpen.