Afvoer Ontstoppen

AFVOER ONTSTOPPEN

 

Wanneer op meerdere plaatsen in het huis de waterafvoer "tegenspartelt" spreken we waarschijnlijk van een verstopte riolering. Zulke afvoer of leidingen ontstoppen, is geen kinderspel en laat je best herstellen door een loodgietrsbedrijf of een ontstoppingsdienst van Antwerpen.

Afvoer Ontstoppen

Een wasbak, gootsteen, vaatwasser, wasmachine, douche en toilet worden dagelijks en veel gebruikt. Wanneer je zo'n afvoer moet ontstoppen komt dit steeds ongelegen. . Laat daarom direct jouw afvoer ontstoppen door onze vakmannen en bel ons nu meteen voor een interventie. Wij staan alvast 24/7 voor jou klaar.

Oorzaken verstopte afvoer

Vervuild afvalwater is één van de meest voorkomende oorzaken van een verstopte afvoer. Dit vervuilde afvalwater bestaat uit zeepresten, etensresten, haren en vetresten, die aan de binnenwand van de afvoer gaan "vastkoeken"

Zelf jouw gootsteen ontstoppen

Weet dat chemische reinigings- en ontstoppingsmiddelen gaten in uw afvoer kunnen branden en als dusdanig het het probleem verergeren . Zulke schade brangt veel hogere reparatiekosten met zich mee. Ga zelf niet jouw verstopte gootsteen ontstoppen en bel ons voor een interventie. Aarzel daarom niet en neem direct contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar bij Stan Vermassen Ontstoppingsdienst Antwerpen