CV ketel

CV KETEL

 

Of het nu een Junkers of Vailant of een ander merk betreft, bij Loodgieter Antwerpen Stan Vermassen dragen wij zorg voor jouw CV Ketel. Installatie, onderhouden, herstelling of vervanging, jouw CV-ketel is bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken van CV ketels Junkers Service en Vallaint Service.

Hieronder een greep uit ons aanbod :

CV ketel

Een cv-ketel of voluit centraleverwarmingsketel is het onderdeel van een centraleverwarmingsinstallatie dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand verwarmd worden. Dit systeem wordt de centrale verwarming genoemd. Een combiketel zorgt tevens voor het warme tapwater in een woning.

Een cv-ketel werkt meestal op aardgas of stookolie en verhit met een brander het water in een gesloten systeem. Een circulatiepomp zorgt voor de circulatie van het warme water in het systeem. De cv-ketel is aangesloten op een rookafvoerkanaal of schouw om het rookgas af te voeren. De ruimtetemperatuur wordt meestal geregeld door een thermostaat.

Onderhoud CV ketel Antwerpen

Beloon u uzelf met een hoger rendement en een lagere energiefactuur voor uw CV ketel, mits een correct onderhoud van uw cv ketel in uw woning te Antwerpen. U blijft in regel met de brandverzekeraar en waakt over uw gezondheid en die van uw familie. Zie hieronder meer.

CV ketel reparatie

Voor een CV ketel reparatie, richt u zich dus het best tot een erkende vakman met de vereiste kwalificaties. Vergeet immers niet dat door onherstelbare beschadigingen, u geen andere keuze meer zal hebben dan uw oude ketel te vervangen door een nieuwe verwarmingsinstallatie. Het goed onderhouden van je CV ketel voorkomt al deze storingen of defecten.

CV-ketel vervangen

Na verloop van tijd verliest uw cv-ketel zijn rendement. Dit heeft niet alleen een impact op de warmte in je huis maar weegt vooral op uw maandelijkse uitgaven. Het is dan ook een slimme investering om je cv-ketel tijdig te vervangen. Lees hieronder verder waarom ;-) Er zijn zoveel verschillende soorten verwarmingsketels, dat wij u hier graag met ons vakkundig advies doorheen helpen en een maat voor gemaakte oplossing vinden.

CV-ketel plaatsen

Zorg voor voldoende verluchting in de ruimte waarin de cv-installatie is opgesteld. Voor een goede en vooral veilige werking van de CV-ketel die je wil plaatsen, werden er eisen en normen voor luchttoevoer, ventilatie en rookgasafvoer opgelegd. Wij van Stan Vermassen Loodgieter Antwerpen 24 uur helpen je graag met deskundig advies of met de uitvoering van de geplande werken.

Junkers

Wij zijn overtuigd dat Junkers een unieke garantie biedt wat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van hun produkten betreft. Al jarenlang bieden wij Junkers Service aan onze klanten, doen wij onderhoud, herstelling en vervanging van Junkers toestellen.

Vaillant

Met Vaillant heb je ongetwijfeld een superkoop gedaan. Ook hier zijn wij overtuigd van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van Vaillant toestellen. Al jarenlang bieden wij Vaillant Service aan onze klanten, doen wij onderhoud, herstelling en vervanging van Junkers toestellen.