Contacteer ons
Bel: 0486/62.68.31

Loodgieter Merksem

Loodgieter Merksem is gespecialiseerd in alle gekende technieken mbt Centrale Verwarming, sanitaire installaties en CV ketels. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technologieën binnen de loodgieterij. Selecteer hier verder jouw gemeente of bel ons meteen voor een afspraak. Vandaag gebeld vandaag hersteld !

Zoek je een loodgieter voor Merksem ?

Zoek je een loodgieter voor Merksem ? Stan Vermassen geeft je vakkundig advies en dienstverlening, dit qua herstellingen,onderhoud en installaties.

Dringend een loodgieter nodig in Merksem ? Spoeddienst 24 uur !

Dringend een loodgieter nodig in Merksem ? Onze vakmensen van Spoeddienst 24/7 zijn jouw een loodgieter van wacht voor Merksem. Onze SPOEDDIENST 24 uur is dé referentie voor gans Merksem.

Werk met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter

Voor je renovatie of bouwproject werk je best met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter. Wij garanderen jou een vakkundige installatie voor elk type verwarmingsinstallatie en sanitaire installatie in Merksem.Correct en binnen de afgesproken tijd, met Stan Vermassen wordt uw droombadkamer realiteit ! Bel ons gerust voor een afspraak of offerte.

Dringend een ontstopping nodig in Merksem ? Onstoppingsdienst Merksem !

Dringend een ontstopping nodig in Merksem ? Onstoppingsdienst Merksem ! zowel voor riool, WC, gootsteen, bad als douche. Onze ontstoppingspagina's geven je een overzicht van mogelijke oorzaken van je verstopte afvoer en helpen je voort om zelf de verstopping te ontstoppen, Loodgieter Merksem, DE ONTSTOPPER VOOR Merksem, 24 UUR BEREIKBAAR.

Onderhoud of herstelling aan je CV ketel nodig ?

Onderhoud of herstelling aan je CV ketel nodig ? Het rendement van je ketel bewaak je door een goed en 2-jaarlijks onderhoud. Kies Stan Vermassen voor de installatie en vervanging van jouw CV-ketel. Junkers of Vailant of een ander merk, Loodgieter Merksem Stan Vermassen soigneert jouw CV ketel waardoor deze in topconditie blijft !. Bel ons gerust voor een afspraak.

Junkers Service

Kies voor Junkers Service voor een correct en vlot onderhoud van je Junkers CV ketel. Op onze Junkers pagina's,vind je alle Junkers foutcodes met vermelding van oorzaak en oplossing. Wij zijn dé Junkers Service specialist van Merksem. Bel ons voor een afspraak.

Vaillant Service

Vaillant Service onderhoudt je Vaillant ketel, ongeacht type installatie of brandstof. Alle mogelijke Vaillant foutcodes, met oorzaak, beschrijving en oplossing vind je op onze Vaillant pagina's. Wij zijn dé Vaillant Service specialist van Merksem. Loodgieter Merksem is gecertifierd voor het onderhoud van uw condensatie- en verwarmingsketel, gasketel of mazoutketel. Bel ons voor een afspraak.

Radiator aansluiten, vervangen of plaatsen

Wij helpen je met het aansluiten, vervangen, plaatsen en ontluchten van uw radiator. Samen doorlopen we het beslissingsproces, waarna je kan kiezen tussen wat, hoe en waar.

Een lekkage ! Wat nu ?

Een lekkage ! Wat nu ? Bij een lekkende kraan of lekkende radiator gaat je waterverbruik omhoog en dreigt er (ergere) waterschade aan je woning. Voorkom dit door snel de oorzaak te vinden en snel de lekkage te dichten. Loodgieter Merksem Stan Vermassen, dé referentie voor gans Merksem.

Promotie

Ontdek hier snel onze unieke promoties en maak een afspraak. Opgelet aanbod geldig zolang de voorraad strekt

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier