Contacteer ons
Bel: 0486/62.68.31

Loodgieter Kapellen

Als ervaren loodgietersbedrijf is Loodgieter Kapellen gespecialiseerd in alle mogelijke Centrale Verwarming, sanitaire installaties en CV ketels, voor zowel de traditionele technieken als de nieuwste technologieën binnen de loodgieterij. Selecteer hier verder jouw gemeente of bel ons meteen voor een afspraak. Vandaag gebeld vandaag hersteld !

Zoek je een loodgieter in Kapellen?

Zoek je een loodgieter in Kapellen? Wij bij Stan Vermassen, hebben over de jaren heen een expertise opgebouwd inzake advies en dienstverlening, zowel in herstellingen, als onderhoud en installaties.

Dringend een loodgieter nodig in Kapellen ? Spoeddienst 24 uur !

Dringend een loodgieter nodig in Kapellen ? Als een echte spoeddienst 24/7 hebben wij meerdere vakmensen op de baan in Kapellen en is ons loodgietersbedrijf steeds in staat om snel een loodgieter van wacht te sturen. Onze SPOEDDIENST 24 uur is dé referentie voor gans Kapellen.

Werk met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter

Ga je bouwen of renoveren ? Wij doen al jaren elk type van verwarmingsinstallatie en sanitaire installatie in Kapellen . Werk met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing. Correct en binnen de afgesproken tijd, wordt uw droombadkamer realiteit ! Bel ons gerust voor een afspraak of offerte.

Dringend een ontstopping nodig in Kapellen ? Onstoppingsdienst Kapellen !

Dringend een ontstopping nodig in Kapellen ? Onstoppingsdienst Kapellen ! Badkamer of riolering, het maakt niets uit voor ons. Bij ons kan je terecht voor het ontstoppen van je afvoer leidingen, zowel van je riool, WC, gootsteen, douche of bad . Wil je meer uitleg over de oorzaken van je verstopte afvoer of WC en zelf de verstopping oplossen ? Kijk dan gerust verder op onze ontstoppingspagina's. Loodgieter Kapellen, DE ONTSTOPPER VOOR Kapellen, 24 UUR BEREIKBAAR.

Herstelling of onderhoud aan je CV ketel nodig ?

Herstelling of onderhoud aan je CV ketel nodig ? Een slecht of niet-2-jaarlijks onderhoud van je CV ketel, zal het rendement van je ketel aanzienlijk verlagen. Wij houden jouw CV ketel of installatie in topconditie ! Daarnaast doen wij ook de installatie en vervanging van jouw CV-ketel. Of het nu een Junkers of Vailant of een ander merk betreft, bij Loodgieter Kapellen Stan Vermassen dragen wij zorg voor jouw CV ketel. Bel ons gerust voor een afspraak.

Junkers Service

Heb je een Junkers CV ketel ? Met Junkers Service zorgen wij voor een correct en vlot onderhoud van je Junkers CV ketel. Op onze Junkers pagina's krijgt je een volledig overzicht van alle Junkers foutcodes, met vermelding van oorzaken en oplossingen voor elke Junkers foutcode. Wij zijn dé Junkers Service specialist van Kapellen. Bel ons voor een afspraak.

Vaillant Service

Heb je een Vaillant CV ketel ? Wij zorgen voor het onderhoud van uw Vaillant ketel. Bij een Vaillant ketel verschilt het onderhoud in het type installatie en de brandstof. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het onderhoud van uw condensatie- en verwarmingsketel, gasketel of mazoutketel van Vaillant. Onze Vaillant Service voorziet trouwens alle relevante Vaillant foutcodes, met oorzaak, beschrijving en oplossing. Wij zijn dé Vaillant Service specialist van Kapellen. Bel ons voor een afspraak.

Radiator aansluiten, vervangen of plaatsen

Is jouw radiator aan vervanging toe ? Wij verzorgen met plezier het aansluiten, vervangen en ontluchten van uw radiator. Wat betreft het plaatsen zullen wij je door het beslissingsproces leiden of met andere woorden je helpen kiezen tussen wat, hoe en waar.

Een lekkage ! Wat nu ?

Je hebt een lekkage ! Wat nu ? Of het nu een lekkende kraan of een lekkende radiator betreft of je kan de oorzaak niet meteen vinden ... Los de lekkage snel op want je waterverbruik stijgt en je riskeert (ergere) waterschade aan je woning. Stan Vermassen Loodgieter Kapellen, dé referentie voor gans Kapellen.

Promotie

Ontdek hier snel onze unieke promoties en maak een afspraak. Opgelet aanbod geldig zolang de voorraad strekt

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier