Contacteer ons
Bel: 0486/62.68.31

Loodgieter Deurne

Wij bij Loodgieter Deurne zijn gespecialiseerd in alle traditionele technieken mbt Centrale Verwarming, sanitaire installaties en CV ketels. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste technologieën binnen de loodgieterij. Selecteer hier verder jouw gemeente of bel ons meteen voor een afspraak. Vandaag gebeld vandaag hersteld !

Zoek je een loodgieter voor Deurne ?

Zoek je een loodgieter voor Deurne ? Stan Vermassen staat garant voor expertise inzake advies en dienstverlening voor herstellingen,onderhoud en installaties.

Dringend een loodgieter nodig in Deurne ? Spoeddienst 24 uur !

Dringend een loodgieter nodig in Deurne ? Meerdere vakmensen van onze Spoeddienst 24/7 zijn constant op de baan in Deurne. Zo zijn wij als loodgietersbedrijf in staat om snel een loodgieter van wacht te leveren. Onze SPOEDDIENST 24 uur is dé referentie voor gans Deurne.

Werk met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter

Ga je renoveren of bouwen ? Werk met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter voor elk type van verwarmingsinstallatie en sanitaire installatie in Deurne. Een vakkundige installatie, correct en binnen de afgesproken tijd, met Stan Vermassen wordt uw droombadkamer realiteit ! Bel ons gerust voor een afspraak of offerte.

Dringend een ontstopping nodig in Deurne ? Onstoppingsdienst Deurne !

Dringend een ontstopping nodig in Deurne ? Onstoppingsdienst Deurne ! voor al je afvoer leidingen, zowel riool, WC, gootsteen, bad als douche. Kijk snel op onze ontstoppingspagina's om de oorzaak van je verstopte afvoer te vinden of zelf de verstopping te verhelpen, Loodgieter Deurne, DE ONTSTOPPER VOOR Deurne, 24 UUR BEREIKBAAR.

Onderhoud of herstelling aan je CV ketel nodig ?

Onderhoud of herstelling aan je CV ketel nodig ? Bewaak het hoog rendement van je ketel door een goed en 2-jaarlijks onderhoud waardoor deze in topconditie blijft ! Kies Stan Vermassen voor de installatie en vervanging van jouw CV-ketel. Junkers of Vailant of een ander merk, Loodgieter Deurne Stan Vermassen soigneert jouw CV ketel. Bel ons gerust voor een afspraak.

Junkers Service

Junkers Service voor een correct en vlot onderhoud van je Junkers CV ketel. Alle Junkers foutcodes vind je op onze Junkers pagina's met vermelding van oorzaken en oplossingen. Wij zijn dé Junkers Service specialist van Deurne. Bel ons voor een afspraak.

Vaillant Service

Welk type installatie of brandstof, onze Vaillant Service verzorgt het onderhoud van je Vaillant ketel. Alle relevante Vaillant foutcodes, met oorzaak, beschrijving en oplossing vind je op onze Vaillant pagina's. Wij zijn dé Vaillant Service specialist van Deurne. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van uw condensatie- en verwarmingsketel, gasketel of mazoutketel en beschikken over alle certificaten. Bel ons voor een afspraak.

Radiator aansluiten, vervangen of plaatsen

Aansluiten, vervangen, plaatsen en ontluchten van uw radiator, wij navigeren je doorheen het beslissingsproces, waarna je kan kiezen tussen wat, hoe en waar.

Een lekkage ! Wat nu ?

Een lekkage ! Wat nu ? Lekt je kraan of je radiator, zoek dan snel de oorzaak want je waterverbruik gaat omhoog en (ergere) waterschade dreigt aan je woning. Loodgieter Deurne Stan Vermassen, dé referentie voor gans Deurne.

Promotie

Ontdek hier snel onze unieke promoties en maak een afspraak. Opgelet aanbod geldig zolang de voorraad strekt

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier