Contacteer ons
Bel: 0486/62.68.31

Loodgieter Borgerhout

Loodgieter Borgerhout is een ervaren loodgietersbedrijf, gespecialiseerd in alle mogelijke Centrale Verwarming, sanitaire installaties en CV ketels. Zowel in traditionele technieken als de nieuwste technologieën binnen de loodgieterij. Selecteer hier verder jouw gemeente of bel ons meteen voor een afspraak. Vandaag gebeld vandaag hersteld !

Zoek je een loodgieter voor Borgerhout ?

Zoek je een loodgieter voor Borgerhout ? Stan Vermassen bouwde over de jaren heen een expertise inzake advies en dienstverlening, zowel in herstellingen, als onderhoud en installaties.

Dringend een loodgieter nodig in Borgerhout ? Spoeddienst 24 uur !

Dringend een loodgieter nodig in Borgerhout ? Onze Spoeddienst 24/7 heeft meerdere vakmensen op de baan in Borgerhout en is als loodgietersbedrijf steeds in staat om snel een loodgieter van wacht te sturen. Onze SPOEDDIENST 24 uur is dé referentie voor gans Borgerhout.

Werk met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter

Ga je renoveren of bouwen ? Jarenlang verzorgen wij elk type van verwarmingsinstallatie en sanitaire installatie in Borgerhout . Werk met een erkende installateur-sanitair en specialist-loodgieter. Stan Vermassen zorgt voor een vakkundige installatie. Correct en binnen de afgesproken tijd, wordt uw droombadkamer realiteit ! Bel ons gerust voor een afspraak of offerte.

Dringend een ontstopping nodig in Borgerhout ? Onstoppingsdienst Borgerhout !

Dringend een ontstopping nodig in Borgerhout ? Onstoppingsdienst Borgerhout ! Wij ontstoppen al je afvoer leidingen, zowel van je riool, WC, gootsteen, bad of douche. Wil je meer weten over de oorzaak van je verstopte afvoer of zelf de verstopping verhelpen, kijk dan gerust op onze ontstoppingspagina's. Loodgieter Borgerhout, DE ONTSTOPPER VOOR Borgerhout, 24 UUR BEREIKBAAR.

Onderhoud of herstelling aan je CV ketel nodig ?

Onderhoud of herstelling aan je CV ketel nodig ? Het rendement van je ketel zal aanzienlijk verlagen bij een slecht of niet-2-jaarlijks onderhoud. Wij zorgen dat jouw CV ketel of installatie in topconditie blijft ! Ook de installatie en vervanging van jouw CV-ketel verzorgen we graag voor jou. unkers of Vailant of een ander merk, bij Loodgieter Borgerhout Stan Vermassen zorgen wij voor jouw CV ketel. Bel ons gerust voor een afspraak.

Junkers Service

Junkers Service garandeert een correct en vlot onderhoud van je Junkers CV ketel. Een volledig overzicht van alle Junkers foutcodes vind je op onze Junkers pagina's.Voor elke Junkers foutcode vermelding van oorzaken en oplossingen. Wij zijn dé Junkers Service specialist van Borgerhout. Bel ons voor een afspraak.

Vaillant Service

Het onderhoud van een Vaillant ketel verschilt in het type installatie en de brandstof. Wij zijn Onze Vaillant Service voorziet trouwens alle relevante Vaillant foutcodes, met oorzaak, beschrijving en oplossing. Wij zijn dé Vaillant Service specialist van Borgerhout, gespecialiseerd en gecertificeerd in het onderhoud van uw condensatie- en verwarmingsketel, gasketel of mazoutketel. Bel ons voor een afspraak.

Radiator aansluiten, vervangen of plaatsen

Wij zorgen voor het aansluiten, vervangen, plaatsen en ontluchten van uw radiator. Wij loodsen je door het beslissingsproces en helpen je kiezen tussen wat, hoe en waar.

Een lekkage ! Wat nu ?

Oei, je hebt een lekkage ! Wat nu ? Een lekkende kraan of een lekkende radiator, je moet snel de oorzaak want je waterverbruik stijgt en je riskeert (ergere) waterschade aan je woning. Loodgieter Borgerhout Stan Vermassen, dé referentie voor gans Borgerhout.

Promotie

Ontdek hier snel onze unieke promoties en maak een afspraak. Opgelet aanbod geldig zolang de voorraad strekt

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier