Lekkende radiator

Lekkende radiator

Uw referentie van kwaliteit.

Sneldienst binnen 60
minuten
ter plaatste

Bel voor een gratis offerte

Uw referentie van kwaliteit.

Sneldienst binnen 60
minuten
ter plaatste

Bel voor een gratis offerte

Wanneer je met een lek aan je radiatoren zit wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Hoewel we steeds aanraden om dit te laten herstellen door een echte specialist zijn er al enkele zaken die je zelf kan doen om dit te (laten) herstellen.

Waar lekt het?

Controleer alvast alle aansluitpunten van de radiator en ga na of deze allemaal goed zijn vastgedraaid. Heb je nog niet zo lang geleden je radiator ontlucht? Dan is er een redelijke kans dat het lek zich hier bevindt. Kijk zeker ook de lasnaden van je radiator na. Kan je het lek niet vinden of is het een grote lekkage? Contacteer ons dan meteen voor een afspraak.

Moet ik mijn radiator vervangen?

Heb je een lek gevonden in de lasnaad van je radiator? Of is je radiatorknop afgebroken? In vele gevallen loont het de moeite om alsnog professionele hulp in te schakelen. Wanneer echter blijkt dat de schade niet meer te herstellen is kan je samen met een van onze professionals de overweging maken de radiator volledig te vervangen.
Let er wel op dat wanneer je op zoek gaat naar de lekkage aan je radiator je ook steeds een aantal oude handdoeken meeneemt alsook een opvangbak. Daarnaast is het zeker ook geen slecht idee om de handleidingen van je radiatoren eens door te nemen alvorens je aan de slag gaat. Gebruik ook steevast goede werkhandschoenen en vergeet achteraf de druk op je waterinstallatie niet na te kijken. Wanneer je niet weet hoe je verder moet is het aan te raden steeds professionele hulp in te schakelen. Aarzel dan ook niet om ons op te bellen voor verder advies of hulp!