Installatie

INSTALLATIE

 

Bij Stan Vermassen installeren wij jouw CV installatie en sanitaire onderdelen op een correcte en eerlijke manier. Wij geven jou advies wat betreft de mogelijkheden qua keuze van CV installatie, CV-ketel en sanitair. Daarnaast helpen wij je de juiste toestellen tekiezen voor uw woning te Antwerpen en leggen wij je uit hoe alles precies werkt.

Installatie

Ons loodgietersbedrijf heeft een jarenlange ervaring qua installaties. Wat je mag verwachten van een installateur sanitair lees je verder. Ben jij een doe-het-zelver dan staan wij je graag bij met advies en helpen graag een handje mee waar nodig. Lees zeker verder onze rubriek voor "beginners".

CV Installatie

Bij een gemiddeld gezin beslaat het verwarmen van de woning bijna 70% van de energiekosten. Kies dus voor een efficiënte CV installatie. Centrale verwarming is verwarming vanuit een centraal punt, meestal door middel van een cv-ketel die met aardgas wordt verwarmd. De centrale verwarming kan zowel door een cv-ketel als combiketel worden verwarmd. De juiste CV-ketel en verwarmingselementen , kort gezegd de juiste CV installatie kiezen lijkt zeer complex gezien de vele soorten, met elks hun voor- en nadelen.

Installateur Sanitair

Bij Stan Vermassen helpen wij u graag verder met installatie en onderhoud van sanitair en leidingen, dit met hoogkwalitatieve en duurzame materialen voor zowel nieuwbouw als renovaties! Door te kiezen voor een ervaren installateur van sanitair, kan u rekenen op de jarenlange ervaring van onze specialisten installatie sanitair. Stan Vermassen is uw partner installateur sanitair bij uitstek.