CV ketel vervangen

CV ketel vervangen

Uw referentie van kwaliteit.

Sneldienst binnen 60
minuten
ter plaatste

Bel voor een gratis offerte

Uw referentie van kwaliteit.

Sneldienst binnen 60
minuten
ter plaatste

Bel voor een gratis offerte

Na verloop van tijd verliest je cv-ketel zijn efficiëntie. Dit heeft niet alleen een impact op de warmte in je huis maar ook vooral op je portemonnee. Het is dan ook een slimme investering om je cv-ketel tijdig te vervangen.

Wanneer mijn cv-ketel vervangen?

De levensduur van je cv-ketel hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld het type van je ketel en het onderhoud hiervan. Door de band gaan ketels gemiddeld een 15 jaar goed mee. Hierna verliest de ketel zijn efficiëntie waardoor het duurder wordt om je woning te verwarmen.

Welk type cv-ketel kies ik?

Elk type heeft zijn eigen voordelen. Je kan het best een keuze maken door na te gaan wat je wensen zijn en welke mogelijkheden je woning biedt. Indien je geen gasaansluiting in je woning hebt kan je geen gebruik maken van een condensatieketel of combiketel. Je kan dan het best kiezen voor een mazoutketel op basis van stookolie. Is er wel gas aanwezig en wil je vooral besparen op je energierekening? Dan is een condensatieketel je beste keuze. Let er wel op dat je hiervoor voldoende ruimte moet hebben om deze te plaatsen. Wanneer je deze ruimte niet bezit kan je het best nog eens kijken naar een combiketel.

Wat zijn de kosten als ik mijn ketel laat vervangen?

Uiteraard hangt de kostprijs van je vervanging van verschillende factoren af. Heb je reeds een cv-ketel aangekocht? Of heb je ook een ketel nodig? Is het enkel de installatie van je nieuwe ketel of dient je oude ketel ook verwijdert te worden? Klik hier om een contactaanvraag te voldoen. Wij komen graag je situatie bekijken voor een offerte op maat.

Bekijk zeker ook onze uitzonderlijke promotie!